lørdag 10. april 2010

God dag, det er VÅR

Nå har våren endelig kommet. Våknet i dag til strålende sol, herlig. I dag skal  klesvasken ut å lufte seg for første gang i år. Er det ikke herlig å ta inn soltørket klær og ikke minst legge seg i sengetøy som har hengt ute.

Jeg tok meg en runde i hagen nå på formiddagen og nå begynner det å skje ting. Små tutter dukker opp overalt, men nå da snøen er borte, ser jeg også hva jeg glemte i fjor. Det blir mye raking på meg i år for alt løvet fra i fjor ligger ennå og det er ikke lite, for vi har en kjempebjørk på eiendommen samt andre busker og trær. Får nok innkalle til dugnad. Sambo reiser til Canada i neste uke og blir borte en måned, så der er det ikke mye hjelp å få.

Det øverste bildet er Peon. Jeg har tre flotte peoner og de er alldeles praktfulle når de er utvokst.

Ønsker dere alle en kjempeflott helg. Nå skal jeg ta med strikketøyet ut og nyte sol og fuglekvitter.


Finally its spring. Woke up this morning to a glorious sunshine. To day I’m gonne do my laundry and dry it outside for the first time this year. It’s wonderful to lay in bed in sheets that has been dried in the sun.
I took a stroll through my garden this morning and things are happen. Little plants are poping up, but now when the snow is gone, I also see what I didn’t do last year. Lots and lots of leaves from a giant birch has to be taken away. Well, I must ask my friends to help me. The man I live with is going to Canada for a month and leave my to everything in the garden. But that's OK, I love gardening. 
Have a nice week-end all of you. Now I'm gonne take my knitting out in the sun and just enjoy living.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Så heldig du er som begynner å få vår! *gleder meg til jeg får det* Utrolig mye flott du lager forresten. Likte spesielt den genseren til Tonje og den lilla med flette på rydden! *beundre*

Judith sa...

Våren er herlig!
Det spirer hos meg også.

Sissel`s syglede sa...

Er ikke våren en fantastisk tid?? Se på alt som gror og fuglene som kvittrer. Jeg nyyyter hvert minutt med sol og varme. Håper du fikk strikket mye i solen i dag.
Ha en finfin lørdagskveld.
Klemz fra Sissel.

Hunnipunni sa...

Håper du har hatt en fantastisk dag ute Wigdis !! Her er det også sol og det spirer og gror over alt. Fantastisk tid !!! Har gjort i stand terrassen min for sesongen i dag, og vi inntok vårens første middag ute. Skal si det var stas !!
Håper du får en flott uke , aller helst med masse sol !!!
Klem fra meg :)

amylin sa...

Å, det er så deilig med vår!

Mariann sa...

Ja det er det og endelig får man vel si :)

karius2 sa...

God dag!
No våres d, sola varmer, blåveis og hestehov blomstrer å i hagen spirer d, hærli:-)
Ha goe forventningsfulle vårdaga!