tirsdag 17. august 2010

Barnehagegenser, plagg 22

Nå nærmer høsten seg med stormskritt og vesle snuppa mi trenger vel noe nytt ulltøy til vinteren. Denne oppskriften var veldig praktisk og enkel, så den kommer jeg nok til å bruke som grunnoppskrift til flere gensere. Border og mønster kan jo varieres etter humør.

Genseren er strikket i PT2, et garn som er veldig godt å strikke av, men siden det kan klø litt så brukte jeg BabySilk i halsen. Det ble ikke helt vellykket synes jeg for BabySilk ble litt for slapt i forhold til PT2. Tror nok jeg må strikke en løs hals til å bruke til.
Hadde også tenkt å strikke monsterbukse i disse fargene, men jeg får se når og om lysten kommer. Strikket i str. 4-6 år og gikk ned en pinnestørrelse. Genseren veier 150 gr.


Ellers så synes jeg det er deilig at det begynner å bli et snev av høst i luften. Høsten er for meg den beste årstiden med nydelig farger og en luft som er krisp og frisk å puste i.

10 kommentarer:

Silje sa...

Kjempekoselig genser du har strikket. Og du har nok rett i at høsten er på vei... Det er noe med lufta.

Fru Keilegavlen sa...

Kjempeflott gensar!! Denne vert god å bruke til hausten og vinteren.

sjante sa...

Så fin genser. Liker godt striper:-) Heldig lita tuppelure du har

strikkedilla sa...

Flott genser. Slike blir man glad i.

Elins Strikkeri sa...

Kjekk og god barnehagegenser du har strikka!! Ja det er nok på tide å tenke på litt varmt tøy til vinteren no, ha ein god dag:))

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin genser.Kjempe fine farger.Lykke til i barnehagen.Enig høsten har sin sjarm.Nydelige farger og veldig klår luft.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil.

Ugla sa...

Denne var flott, den hadde passet til juniorhobby. Får sjekke ut oppskrifta :-)

Nitus sa...

Den så deilig og myk ut,sikkert god og varm også.Likte godt fargene også.
Ha en fin dag.

Karius sa...

Så god å fin genser i flotte farga å godt garn t sjarmtrolle ditt! Meisegarn hadd vært lurt i halsen, d e jo ull som itj klør vettu.
Har hørt at d ska bli en varm å fin høst:-)

linda sa...

Åh, så fint med barnehagegenser! Den var jo kjempe fin, og sikkert god og varm. Flotters:)
Håper også lysten dukker opp om å strikke en sånn monsterbukse, også. De er nemlig bare sååå kule, og det er jeg helt sikker på at lille jenta hadde vært skikkelig kul i. He, he...
Du har helt rett i at høsten er på vei. Snakk om regnvær...