søndag 1. august 2010

Hvordan sove godt

I vår stengte jeg soverommet mitt for kattene, for jeg hostet så fælt og trodde det var allergien som slo til (neida, kan ikke skylde på røykinga, vet du). Jeg har hatt slik tørrhoste i hele sommer og har vel ikke hatt en god natts søvn på lenge.
I forrige uke var det så fælt vær at jeg syntes synd på gamlemor og lot henne få sove med meg. Vanligvis er hun et ork å ha i senga for hun skal kose så fælt, men nå lå hun dønn rolig tett inntil meg og jeg sov som en stein.

I natt var det lilleprinsen som fikk sove i senga, og det samme gjentok seg. Jeg sov som en stein, og han sover forresten fremdeles.

Jeg vet jo fra før at jeg sover mye bedre med den lille varme kroppen tett inntil. Det har en veldig avslappende effekt, særlig lilleprinsen er god å ha i senga, for han ligger helt rolig.

4 kommentarer:

Karius sa...

Ja, dyr har en god energi!
Katter har en beroligende energi, mytji god medisin i dyra`n å naturen.
Nyt goe daga å netter uten hoste:-)

Helena sa...

Er du sikker på at du ikke er allergisk? Skal du ikke sjekke hos legen, så du får vite sikkert? Lykke til med kosingen.

Ruth sa...

Jeg har en pus som får ligge i senga en sjelden gang jeg også, men hun er så gretten når hun våkner at hvis jeg snur meg blir jeg frest til.

Jeg håper du blir bedre, det er slitsomt med sånne forkjølelser.

Det "undertøyet" ble utrolig lekkert. Jeg skjønner godt at det ble populært.

Ha en fin søndag.

Linn sa...

Saa kattene maatte INN for at du skulle faa sove, det hoeres iallefall koselig ut! haaper du faar flere hostfrie netter!