mandag 29. august 2011

Skjerfet Meadowbrook

Det blir vel litt kjedelig dette her med det ene sjal/skjerfet etter det andre, men jeg har liksom vært inne i en slik stim nå. Dessuten har Stephen West så mange fantastiske modeller, så det kommer nok flere :)

Dette er også strikket i Wollmeise i fargene Ebenholtz, Fritzi Frizzante og Golden Pear. Den Fritzi'n er en av de vakreste fargene jeg har sett på lenge, så den må jeg prøve å få tak i mere av.
Skjerfet er strikket på pinne 3,5 og det gikk med ca. 210 gr garn. Det var så vidt jeg hadde garn nok av det brune, enda jeg strikket så fort jeg kunne, men heldigvis hadde jeg et lite 10 grams nøste liggende slik at jeg fikk nok. Av og til lønner det seg å ta vare på smånøster.I går kveld startet jeg med noe i rosa og brunt, men det er litt hemmelig så jeg kan ikke si hva det skal bli. Håper dere får en fin uke alle sammen.

12 kommentarer:

Rigmor sa...

stilig!!!!!

Unknown sa...

WOW så flott det var. Det er vel ikke så lenge til skjerfesesong. Det er supert å ha så fine skjerf liggende. :))

Anna-Maylén sa...

Så tøft!! :)

gyldenkron sa...

Det var skikkelig lekkert. Ser for meg at et sånt hadde gjort seg til et av tantebarna mine. Og enda godt du strikket fort nok, så ikke du gikk tom for garn

Linda sa...

KJempe fint skjerf

Liv-Toril sa...

Lekkert!

Helle sa...

Deilige farger da. - Og sjalet ditt i forrige innlegg var jo bare helt fantastisk!

gyldenkron sa...

Og der måtte jeg inn og kjøpe oppskrifta jeg og...

LilleAsk sa...

Lekkert skjerf og fine farger. Det blå kom så pent fram på skjerfet.

Beate sa...

Så stilig!!

Pernilla sa...

Dette skjerfet er så lekkert, liker fargekombinasjonen.
Kanskje jeg har litt garn på lager som kan brukes, hmmm.
Pernilla

Anonym sa...

Hei.Virkelig kjempe fint skjerf.Enig nydelige farger.Du er jo rene strikkemaskin.Du er kjempe flink.Håper alt står bra til med deg.Ønsker deg en riktig fin tirsdagskveld.Klem fra Bodil.