torsdag 1. september 2011

Poncho

Hadde jeg ikke vært på strikketreff og sett Jane's nydelige poncho i RL, så hadde jeg aldri strikket denne. Tror ikke en gang jeg hadde lagt merke til den for makan til stusselig bilde på ei oppskrift.
Hadde jeg ikke falt for denne poncho'n, så hadde jeg heller aldri strikket mere i garnet Bris fra Gjestdal, men nå skulle jeg strikke av lagergarn og da var det det jeg hadde som passet best. Det merkelige er at denne gangen synes jeg garnet var deilig, det oppførte seg på en helt annen måte nå enn sist jeg strikket av det (reinsdyrgenseren). Trodde kanskje jeg hadde strikket genseren på tynnere pinner, men ser nå at jeg brukte pinne 6 på den også. Det gikk med 230 gr garn.
Mønsteret er fra Sandnes Tema 25 modell 8, beregnet for garnet Alfa.9 kommentarer:

LisaM sa...

Den ble kjempefin Wigdis!!

Jeg beundret også poncho`n til Jane, så bare jeg greier å bestemme meg for farge så kan det nok hende det blir en på meg også...☺

Ønsker deg en fin kveld! Klem☺

linda sa...

Den ble kjempe lekker! Skjønner ikke hvordan det går ann å strikke noe sånt på tre dager!!! Vi to er milevis fra hverandre i tempo:):):)
Gleder meg også til å se på det hemmelige prosjektet ditt;) Brunt og rosa er jo bare såååå fint;)

Tove sin strikkeside sa...

kjempefin poncho

reSIRIkulert sa...

Kjempeflott poncho! Det er eit genialt plagg for kjøligare dagar, og prinsessa har lagt sin elsk på sin. 3-åringen tykkjer det er topp å ha 'teppe' på seg heile tida :)
Og eg kan godt tenkja meg ein sjølv, og synet av din gjer ikkje lysta mi mindre ;)

Anita Tørmoen sa...

Noe så vakkert! Helt utrolig:)

Anonym sa...

Det er jo helt fantastisk!

GOMMO sa...

Så flott denna var.

Jane sa...

Der var den jo. Hyggelig å kunne være til inspirasjon :)
Den ble knallfin i natur, akkurat som jeg har tenkt, så jeg har nå kjøpt inn Puno, med håp om at det kan passe til denne....

LivM sa...

Nydelig poncho du har strikket!