søndag 11. september 2011

Poncho

Jeg kjøpte bladet Creations 11/12 av Bergere de France pga en poncho jeg har gått og hatt lyst på lenge. Da jeg fikk bladet så måtte det selvfølgelig være en nydelig barneponcho der også,  og den måtte jeg bare strikke omgående.
Den er strikket i Freestyle på pinne 5,5 og 6 og det gikk med 250 gr garn. Det er første gang jeg strikker i det garnet og det var faktisk godt å strikke av.  Strikket i str 4 år.Nå er ikke svigerdatteren min så veldig glad i poncho, men denne måtte jeg bare strikke. Gleder meg til å se om den passer på den lille prinsessa vår.

13 kommentarer:

linda sa...

Åh, den var lekkker!!!! Den så en smule avansert ut, for å si det mildt... Jøye meg:) Jeg liker ponchoer som bare det jeg,- bare ikke på meg selv;)
Buksa nedenfor er også kjempe fin,- og om ikke lenge blir den kjekk å ha i barnehagen:) Ull er gull!!!

Linda sa...

KJempe fin. Hadde vore fint og sett den på...

Petronella sa...

Virkelig flott - herlig farge og mønster =)

LivM sa...

Så utrolig lekker den var. Heldig lita frøken som får denne!

LisaM sa...

Så fin den ble Wigdis☺
Du er virkelig effektiv☺

Janes hobbykrok sa...

Det var et morsomt mønster og flotte farger. Denne er bare nødt til å falle i smak. Ha en fin dag.

Jane sa...

Den ble knallfin Wigdis, virkelig... Og jeg bare må være "copycat", disse små jålejentene i min familie hadde antakelig vært helt over seg, om de hadde fått noe sånt :)

Ruth sa...

Ponchoer er tingen i år, tror jeg. Jeg ser dem i hver eneste butikk. Denne var jo veldig lekker da. Du har foresten strikket masse flotte ting nedover her.
Jeg har vært litt utenfor Blogglandia i sommer, men kommer forhåpentligvis snart tilbake. Enn så lenge så leser jeg og lar meg inspirere av alt dere andre har strikket.
PS Det sjalet til West er bare griselekkert.

Helle sa...

Jeg må jo innrømme at jeg aldri sjekker med mødrene før jeg strikker noe til noen av prinsessene. Jeg strikker kun ting jeg har lyst til å strikke, ferdig med det. - Og vet du; de blir stort sett alltid veldig fornøyde! - Og ponchoen var kjempefin!

Lisbeths Verden sa...

Kjempesøt !!

Tani sa...

Hei Wigdis!! Den var supersøt!! Pocho er jo bare så inn igjen!! Så mye lekkert du har laget, jeg ser du er ferdig med Fana.. Må nok innrømme at min Fana ligger godt i kurven..
Ønsker deg en flott helg!
Klem Tanja

injosa sa...

Den var kjempestilig og fargen var nydeleg.

gletting sa...

Er det en barnestørrelse eller er det svigerdattera di som skal ha den? Jeg synes den er nydelig! Og den lekre fargen. Den minste barnebarn-jenta mi ville elske den.