tirsdag 20. september 2011

Ikke helt Ribba

Da har jeg strikket Pinneguri's trøye Ikke helt Ribba. Dette blir nok en deilig trøye/genser å ha til vinteren. Strikket i tynn alpakka fra Drops på pinne 2,5 så det tok sin tid. Pinneguri har lagt inn en flott detalj på denne trøya. Den er strikket litt lenger bak slik at den går nedover stumpen og litt høyere i nakken ved å bruke w&t, eller svøp og snu som hun kaller det. En herlig oversettelse av utrykket wrap & turn. Det er også fletter i raglanfellingen, en liten ekstra piff til genseren.

Det gikk med 170 gr garn, så endelig har jeg fått brukt opp litt av enkeltnøstene av den tynne alpakkaen jeg har liggende på lager. Det begynner å bli ganske mange slike enkeltnøster nå, så stripeprosjektene kommer nok etterhvert :)Tusen takk for et flott mønster Pinneguri.

5 kommentarer:

Lisbeths Verden sa...

Kjempegod til vinteren denne, kanskje noe for mine barnebarn :))

Rigmor sa...

kjempe fin :) nydelige rosafarger :)

gletting sa...

Hei bestemor! Ribba ble fin. Jeg ser at jeg har meldt meg som tilhenger av deg to ganger (da er jeg vel en stor fan da). Jeg vet ikke hvordan jeg skal få slettet den ene, men det er kanskje ikke så farlig?
Jeg skal strikke noe varmt til barnebarna mine, men jeg vet ikke riktig hva. har så mye fint garn. Jeg får kikke litt å se hva du har strikka til dine!

Helle sa...

Syntes først garnforbruket så så usedvanlig lite ut før jeg så på etiketten at det var en baby/barnemodell. :)

Regner med at mottageren ble veldig fornøyd.

sipusa sa...

Ribbegensere er jo bare nydelige da! Pene og gode å gå med! Fine farger har du valgt også:-)