onsdag 18. januar 2012

Den siste julegaven

Dette var den julegaven jeg ikke kunne vise frem før jul, for da ville hele familien skjønne hvem som skulle ha de forskjellige saker og ting. Det var Kaisa som skulle ha den, min søsters herlige lille DvergSnauser og det var den gaven jeg var mest spent på om passet.  Selvfølgelig ble den altfor liten og jeg ble faktisk ganske fortvilet for jeg hadde brukt masse tid på den, ikke kjente jeg noen andre små hunder heller og jeg syntes det var fælt å bare skulle kaste den.
Plutselig datt det ned en klaff, det var jo ei av strikkedamene jeg har blitt litt kjent med som har små hunder. Slik ble da resultatet, så det endte da godt allikevel.


Er hun ikke helskjønn???
Genseren er strikket i BabySilk fra DSA og sitter ikke helt som den skal ser jeg. Litt feil i nakken og brystet og rundt forbeina, men hovedsaken er at den passer sånn noenlunde og holder den lille vakre varm og god.

Jeg strikket også en lue før jul som egentlig skulle vært gave, men den ble jo så altfor liten. Hadde tenkt å kaste den, men det var det bra jeg ikke gjorde, for da yngste barnebarn var innom her om dagen så viste det seg at luen passet perfekt til henne. Strikket i Rowan Pure Wool DK og veier 60 gr.

Svigerdattera ønsket seg også en lue, hun hadde funnet en oppskrift i Hjemmet nr 2/2012. Denne var utrolig kjapp å strikke. Strikket i Nepal på pinne 5, vekt 160 gr.

12 kommentarer:

Elisabet sa...

Sååå fin hundegenser.
Herlige luer har du også strikket.

Ønsker deg en fin kveld.

Bundingen sa...

Lekre luer og flott hundegenser! Det dukker som oftest opp en som strikkesakene våre passer til selv om det ikke blir klaff i første omgang. Ha en fin kveld!

Helle sa...

Virkelig flott hundegenser. Ikke rart hunden ser fornøyd ut. :)

Elimor sa...

Nydelig hundegenser du har strikket. Ser ut som hunden trives med den på.

Marianne sa...

Kjempeherlig hundegenser:)

Silje sin blogg sa...

Kjempe fin strikkegenser. Hunden ser fornøyd ut. Fine luer også. Du må være veldig produktiv;)

Jane sa...

Så utrolig søt hundegenser, Wigdis. Synd den ikke passet til den tiltenkte, men godt den kan bli brukt allikevel... Likte veldig godt den hvite flettelua også :D

2ne sa...

Flott hund og lekre luer :-)
God helg

Bente`s Hobbyrom sa...

Så herlig hundegenser og luer . La meg til som følger jeg for hit kommer jeg gjerne innom igjen :) Mye flott og masse ideer , klem fra Bente :O)

Bente`s Hobbyrom sa...

Så herlig hundegenser og luer . La meg til som følger jeg for hit kommer jeg gjerne innom igjen :) Mye flott og masse ideer , klem fra Bente :O)

Anita Tørmoen sa...

Flotte luer, og så finfin hund da gitt!

LisaM sa...

Masse fint fra deg igjen jo!!
Hundegenseren var jo bare super søt, og kjempefine luer:)
Ønsker deg en flott dag!
Klem:)