lørdag 8. september 2012

Lady Bulle - kjære Bullen min
Dette var et fantastisk godt tunikamønster, så det kan virkelig anbefales.  Det er egentlig beregnet for litt tykkere garn enn jeg brukte, så jeg satset på at størrelse L skulle passe.  Jeg har strikket den i Wollmeise i fargen 47aG med lommer i Bussi, pinne 3,25. Jeg valgte å ta en annen farge på halskanten, heldigvis får jeg si, for jeg fikk akkurat nok av gråfargen. Haddee 3 hesper og de gikk med. Siden ermene ble litt korte strikket jeg pulsvanter i samme farge som lommene. Pulsvantene er strikke på pinne 2 og det ble litt pjuklete.


Sjalet er det Frk.Badegakk som strikket til meg for et par år siden, nå har jeg endelig det perfekte antrekket til det.  Hun er fantastisk flink til å strikke sjal.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg.
En fin blogg du har og ett flott antrekk. Liker fargesammensetningen grått og rødt. Jeg har en tendens til å velge grått i farger på topper og gensere, det er så lett å finne sjal og skjerf i andre farger til antrekket da.
Ønsker deg en riktig god helg.

Solfrid sa...

Å hvor stilig du ble i Bullen, en virkelig Lady Bulle. Flott farge.

wims sa...

Knall lekker er du!. Du er helt rå på strikkefronten. Kjempefin tunika som kler deg godt! :O)

Helle sa...

For et utrolig stilig antrekk du hadde fått satt sammen. Likte veldig godt detaljen med de røde lommene. Sammen med pulsvarmerne ble det virkelig prikken over i-en.

Lisbeths Verden sa...

Kjempefin ! Jeg lagde barnemodellen og er enig, oppskriften er virkelig god :))

hjemmelaget sa...

Flott frue i lekkert antrekk.

LisaM sa...

Så fin du er Wigdis!!
Å for et lekkert antrekk!!!☺

touchofvanilla sa...

Så utrolig flott du var i Bullen din:) Har så lyst å strikke den til frøkna mi til vinteren:)

Ha en fin dag:)

Frk.Badegakk sa...

Ååååå så flott antrekk! Og så gøy å se deg med sjalet! Syntes det så kjent ut ja! Det Lady Bulle mønsteret skal jeg absolutt se nærmere på, for nå nærmer det seg tiden for varmere kjoler/tunikaer altså!

EllaStikk sa...

Riktig lekker den tunikaen! Gjorde seg med litt annen halskant.