torsdag 25. oktober 2012Nå begynner den vesle frøkna vår å bli stor, for første gang er det hun som ble stormforelsket i et plagg. Det er skikkelig moro å strikke også når en vet at dette ønsker hun seg virkelig. Antrekket var en søt kort jakke med hals i bladet Familien nr. 20 som kom ut i høst. Siden jeg har ganske mye Fairytale liggende fant jeg ut at jeg ville bruke det. Jakken er strikket på pinne 4,5 og det gikk med totalt hele 134 gr til alt sammen. Skal si det var ei som fikk store øyne da hun tittet i posen og så at jakka var ferdig, det var utrolig moro å se hvor glad hun ble.

En hals kan jo brukes på mange måter og det er helt riktig at ull skal brukes rett inn på kroppen :)Jeg har også strikket en lue med kattemønster og lagde også et par votter med samme mønster. Den lua er det skikkelig god passform på så den kan anbefales. Dette er strikket i Smart og det gikk med totalt 106 gr. Nå har jeg heldigvis snart strikket opp alt Smart-garnet jeg har liggende, jeg liker ikke det garnet selv om plagg strikket i det blir veldig fine. Jeg synes garnet er forferdelig krøllete å strikke av.
10 kommentarer:

linda sa...

Skal si frøkna var fornøyd med bestemors strikkeferdigheter i dag:) Lue og votter ligger allerede klare i barnehagesekken, til i morgen:) Hun hadde jo flere ønsker til bestemor, så det blir spennende å se om hun får hjemstrikket ballerinaskjørt som "matcher". Da tror jeg hun blir fin i dansestudio i vinter:):):)

Unknown sa...

Herlighet så skjønn hun er. Klart hun er fornøyd når hun får boltre seg i slike fine plagg og rosa i tillegg. ;-)

Bundingen sa...

Skal si Vesla ble fin! Jeg falt fullstendig for det kattesettet. Det kledde hun kjempegodt. Koselig at hun ønsker seg strikkating. Det må være som musikk i dine ører vil jeg tro.

Riktig god helg!

Klem fra Ingunn

Silje sin blogg sa...

Så søtt, og så søt jente! msn må jo bare bli glad over så mange fine strikkeplagg:)

Jane sa...

For ei nyyyyydelig jente!!! Og så moro at hun setter pris på det du strikker. Jeg er og velsignet med ei niese som kommer med ønsker og ideer, og det varmer godt om strikke-hjertet.
Settet ble kjempefint, og jeg må jo bare nok en gang herme, dette tror jeg er mitt i blinken for "mine" også :)
Likte veldig godt lua og vottene også, men skulle gjerne ha byttet ut kattene med hunder :) Lua ser ut til å ha en kjempefin passform.

Bente sa...

Så heldig hun er som har både en mamma og en bestemor som strikker! :-)

Helle sa...

Ikke så rart at den lille frøkna ble glad over å få oppfylt slike rosa drømmer fra bestemor.

Så koselig at hun kommer med egne ønsker, spesielt når de er relativt oppnåelige å oppfylle.

LisaM sa...

Så søt ho er Wigdis!
Nydelige plagg du har strikket til henne☺

Hanne sa...

Kjempeflott!! Så gøy når hun virkelig blir glad for det hun får!!

Guri sa...

WOW! Snakk om heldig jente! Kjempefin strikk alt sammen!!!