søndag 17. november 2013

Oppussing

Her er grunnen til at jeg ikke har fått strikket noe særlig i det siste. Jeg har malt gang og trappeløp mellom 1. og 2. etg. Egentlig skulle jeg ha gjort dette helt siden jeg flyttet inn, men det har bare blitt utsatt og utsatt. Inne på Hobbyboden har vi hatt en tråd gående med små enkle dagsoppgaver som skal utføres i heimen og en dag kom beskjeden om at vi skulle rydde i sko og sandaler som sto i gangen, og der fløt det virkelig over av sko. Det var det lille puffet jeg trengte for å komme igang med malinga :)


Utgangspunktet var ikke det aller beste, en gammel mørk panel, mye mørkere enn bildene viser og skikkelig høyglansfaktor på trapp og dør. Etter et strøk med grunning kom alle feil og mangler frem, så her ble det mye sparkling. Takk og lov for akrylsparkel. Alle plankene måtte fuges på ene siden, skal si det var litt av en jobb og egentlig ganske moro, men det gikk hardt utover fingeren.

Her er slik det ble etter grunning og to strøk maling på vegger og tre strøk på trappa. Gelenderet må ha et strøk til, men det blir ikke nå.

Fargen jeg har brukt på veggene heter Marengs, kode S0505-Y80R og jeg synes den er nydelig svak rosa. Trapp og øvrig er malt i hvitt.



8 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Dæ du,hvor lyst å fint det blei. :)

LisaM sa...

Wow! Det var et godt stykke arbeid!
Det ble kjempefint Wigdis!☺

linda sa...

Så lyst og fint det ble! Helt ny trappegang:)

Barwitzki sa...

Masse arbeid!!! Du er veldig bra :-)
Lekker er ny trappegang.
Kos deg ... nå.
Klem fra Viola.

Sonja sa...

Så fint det ble.
Litt av en jobb du har gjort.

Jane sa...

Kjempefint Wigdis, og for en jobb!!!
Imponert!!

Anne sa...

Så nydelig farge! Det ble veldig fint sammen med hvitt. Ser ute som en helt ny trappegang ;)

Thea sa...

Det ble så utrolig fint!!