søndag 14. mars 2010

Det er tydelig at vi nå er inne i mars måned. Nå tyter det ut katter overalt, og det er vel kanskje ikke så rart etter å ha tilbragt en lang og kald vinter innendørs. Min Prins Felix har sovet trygt og godt i armene til bamsen sin. 

Men nå er det slutt. Nå har han nesten ikke tid til å komme inn og spise før det er på full fart ut igjen. Selv gamlefrøkna tør å ta en tur ut, gjerne en halv time om gangen.


Åh så deilig det er at der går mot vår.

Ha en fin søndag.

14 kommentarer:

medina sa...

Det er deilig at det går mot vår, både mennnesker og dyr livner liksom til igjen.

Judith sa...

Takk for titten. Katter er fine dyr. Vi har to som løper inn og ut for tida.

sipusa sa...

Åja, de kjenner sola her også, mest i vinduskarmen inntil videre for det er alt for vått på bakken om dagen enda, men bare vent;-D

Hønehuset sa...

De er herlig med katter!

Red Hobbitt sa...

Venter tålmodig på vårtegn her også. Akkurat nå er det bare lyset som sier noe om at vi beveger oss i riktig retning på kalenderen. All snøen som vi har savna i vinter ser ut til å komme nå.
Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Å, så fine! Nå fikk jeg lyst på katt igjen! Ha en fin søndag.

Torunn sa...

Så fine katter :)

Hege sa...

Så herlige katter.
Nydelig han som sover med bamsen da :D

wigdis sa...

test

Sissel`s syglede sa...

Åhhh, for noen flotte puser du har. Og endelig er våren her. Det er godt for både to og firebente. Fluene er snart tilbake i vinduskarmen og fuglene kvittrer for full hals. Pusene hjemme er klare for våren og synes det er deilig å ikke ha masse snø under potene.
Ha en finfin mandag
Klemz Sissel.

Anonym sa...

Hei.Hælle dussen..for en nydelig kattepus.Får så lyst å være go med den.Kjempe søt..Ja nå er jeg lei av snø så nå må det bli vår..Ha en kjempe fin uke videre.Klem fra Bodil...♥♥

Tani sa...

Hei! Håper du er bra av forkjølelsen? Nå er det min tur...Nydelige katter du har!Min liker seg best inne han, uansett årstid, han har blitt en skikkelig inne-katt, han strekker seg bare til å ligge dovent på verandaen...Ha en flott uke videre! Klem

Karius sa...

Så hærlie kattepusa du har! Katta`n e kloke dyr. Arti at katta har kosebamse ja:-)

Rapunsel sa...

Åååå gamlefrøkna ligner på ei hjemme hos foreldra mine.Et sikkert vårtegn dette!!
Ja, butikken er like bortenfor rundkjøringa. Kjør mot Oslo i ca 200m. Samme innkjørsel som Statoil. ( Esso ligger nesten i rundkjøringa men ikke la deg lure av den ...)og stengt på mandager.