torsdag 11. oktober 2012

Ser nesten ut som ei bløtkake jo !!!
Siden jeg må begrense strikkinga litt, så satte jeg igang å rydde i garnhylla mi. Jeg har bare såvidt startet, men du hvor mange enkle nøster jeg finner, fra 1 nøste og opp til 3 av samme garn og farge. Derfor blir det mye småstrikk fra meg fremover for nå skal disse nøstene bort har jeg bestemt. Det jeg har lyst på er å ha kun et garnslag i hvert rom og ikke som det er nå hvor det er stappet inn mer eller mindre hulter ti bulter.

Jeg fant igjen 3 nøster Angora Tweed fra Drops, disse var faktisk noe av det første jeg kjøpte da jeg begynte å strikke igjen, så de er iallfall 4 år gamle. Tenkte en hals var en fin måte å bli kvitt de på, halsen er strikket og jeg sitter fortsatt igjen med nesten 2 nøster :) Det går jo så utrolig lite garn til disse småprosjektene.

Halsen jeg strikket er denne, men det ble litt forandringer da jeg ikke leste mønsteret godt nok. Siden garnet er ganske fast og tykt startet jeg med 88 m. Det gikk med 56 gr. garn.

Slik vil jeg at de 20 romene i garnhylla mi skal se ut. Dette er kun BabySilk fra DSA og se så oversiktlig det blir.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jo da, kjenner til problemet. Får en følelse av å aldri bli kvitt enkelte nøster.
Tenkte å kjøpe meg en reol med mange rom for å legge f.eks garn på den måten du har gjort her.
Lurt.
Ha en fin torsdags kveld.

Helle sa...

Den så jo virkelig nesten helt spiselig ut. :) Deilig å få litt avsetning på garnlagret sitt. Hos meg går det litt i feil retning om dagen.

MarJE sa...

Hei,
Flott hals du har strikka :)
Vart veldig oversiktlig i hylla di ja.
Har veldig stort garnlager sjølv...tenker stadig vekk at eg skal ikkje kjøpe meir. Må bruke av det eg har....men så fristar eg til ny kjøp stadig vekk :)))
Har kosa meg ei runde i bloggen din, veldig mykje fint.
Ha ei god helg.

ANNEPÅLANDET sa...

En nydelig bløtkake! Jeg har holdt på med sånn småstrikk i en evighet nå, i et forsøk på å bruke opp slanter og rester, men det tar jo aldri slutt! Det er som du sier, det går med utrolig LITE garn til hver enkelt ting. Så det er bare å stå på... :-)