mandag 29. juli 2013

Det blir vel vinter

i år også og jeg skal ikke fryse!!  Det er ikke det at jeg har gått helt av skaftet, men jeg har faktisk strikket denne tunikaen nå i juli som det har vært som varmest, strikket i tykk Alfa på pinne nr. 7 og ikke ble jeg svett i hendene heller. Så da vet vi det, Alfa er det perfekte garn å strikke med når gradestokken er nærmere 30 enn 20.
Det gikk med 990 gr garn, så da fikk jeg endelig brukt opp den kiloen jeg impulskjøpte på Sandnes da jeg var på strikketreff i Tananger.
Kragen ble litt merkelig da jeg prøvde å jukse til fasongen litt da jeg skjønte at jeg ville få for lite garn. Jeg prøvde først med en vanlig vrangbord, men det ble helt snodig, så da får jeg se om jeg gjør noen endringer. Vinterstid bruker jeg jo alltid sjal/skjerf snurret rundt halsen, så det er jo ikke så mye som blir synes av kragen uansett. Oppskriften fant jeg i et  Debbie Bliss Knitting Magazine, Fall/Winter 2010.

12 kommentarer:

LindaE sa...

Heisann! Kjempefin tunika i ein nydeleg farge. Du er jammen produktiv- du gjer ferdig det eine store plagget etter det andre:-)

Unknown sa...

Åjj, så nydelig. Den kommer nok til å bli herlig nå i høst :)

mimouna sa...

Så flott den ble! Skikkelig lekker!

LisaM sa...

Kjempefin Wigdis!
Imponert over at du har greid å strikke den i varmen!
Vil tro den blir god å ha til høsten☺

Sylvia sa...

Den ble flott til deg. Og i såååå tykt garn, da gitt, på den varmeste sommeren på 15 år.
Kragen hadde jeg fjernet, som du nevner. Jeg er et sjal/ skjerf menneske, og strikker aldri høy hals på noe, eller noe ekstra . For a har jeg hundrevis av hjemmestrikka sjal til å slå om halsen.
Kos deg videre i i sommervarmen.

Barwitzki sa...

Det er virkelig flott din nye tunika og så herlig tjukke garn riktig fin for høsten. Fargen med din pen gul lilje er en deilig bild. Ha en fin uke Wigdis og hyggelige sommerdager videre. Stor klem fra Viola

Silje sin blogg sa...

Den var kjempe fin! Fargen kledde deg virkelig; )

Petronella sa...

Kjempelekker tunika :-)

Bente sa...

Kjempefin! Overraskende at det gikk så greit å strikke den i varmen.

Ruths datter sa...

Aldeles nydelig. Så flink du er. Kledde den også godt synes jeg.
Klemz

Anonym sa...

Så veldig fin. Nydelig farge og du kler den.
Ha en riktig fin dag.

BirgitteBB sa...

Den tror jeg jeg må lage engang...kjempefin tunika!