fredag 12. juli 2013

Litt kluter

Jeg har vært syk en periode nå og da jeg skulle på sykehuset for å ta røntgen fant jeg ut at for en gangs skyld skulle jeg ta med et strikketøy. 
Siden jeg har siklet litt på disse klutene til Bittami i lengre tid, valgte jeg den syntes så enklest ut og fant et bomullsgarn jeg hadde liggende. Kluten heter Selje.

Å strikke klut var faktisk så moro at da jeg var ferdig med den første, startet jeg på en til. Denne heter Rogn og her slet jeg skikkelig. Tror ikke jeg har strikket så mye bakover på noe som på denne kluten, men fin ble den.

I går strikket jeg min tredje klut, Hegg, og det er vel den jeg liker best. Den var enkel å strikke og mønsteret er nydelig

Nå har jeg 3 vakre kluter liggende, og aldri hadde jeg trodd det var så moro å strikke kluter. Bittami har mønster på to kluter til som jeg skal strikke, og jeg gleder meg til å starte. Føler at jeg er blitt litt hekta på dette og i dag har jeg faktisk studert Afganer inne på Ravelry. Det spørs om det ikke blir et teppe etterhvert, men så var det det med sammensying da.

Rogn og Hegg er strikket i Tuva fra Europris, og ja, jeg kjøpte likegodt en hel pose med Tuva da jeg først var der :) Faktisk et deilig garn å strikke med.

10 kommentarer:

STRIKKEMOR(O) sa...

Veldig søte klutar!

Bundingen sa...

Kjempefine! Rene kunstverkene!

Riktig fin julihelg!

Klem fra Ingunn

Ruths datter sa...

Fine kluter. Kjolen under var også fin. Du er flink.
Klem

linda sa...

Så søte kluter:):):) Utrolig nok blir jeg fortsatt imponert over svigermor. Det er liksom ikke snakk om å strikke en vanlig kjøkkenklut, nei da. Jo mer innviklet jo bedre. Fatter ikke hvordan du klarer alle disse mønstrene jeg. Super flink er du! Håper formen er stigende! God helg!

Strikketine sa...

Så flotte kluter! Jeg fikk også lyst til det der..

Og woodstock var kjempefin! Satt som et skudd! ;-)

God lørdag!

Sylvia sa...

Heisann
Håper du er bedre i form nå. Det hjelper å strikke litt, gjør det ikke?
Kjempeflott kluter dere strikker alle sammen. Dere er jo så mange som driver på med disse klutene. Og jeg som jobber med garn, har ofte kunder som er innom som skal ha garn til å strikke kluter.
Jeg strikket noen for flere år siden, men de var av de enkle typen. Jeg har en venninne som holder meg med kluter, noen flotte noen, så da gidder jeg liksom ikke........
Ha en fin søndag.

Findus sa...

Nydelige kluter :) Har strikket mange kluter , men ikke med så fint mønster! Frista å prøve det - er nemlig veldig gla i klutene mine ;) Bruker kun hjemmestrikka kluter .

Barwitzki sa...

Så fine kluter du har striket Wigdis.
Herlige mønster.
Jeg håper du er bedre i form igjen jeg ønsker deg veldig og sender deg hjertelige hilsen. Storfin uke for deg med strikke og sol. Klem fra Viola.

Jane sa...

Oj, du har jammen svingt deg på klutfronten ja :) Jeg hadde nok aldri hatt råd til å bruke SÅÅÅ fine kluter til å vaske med. Men på den annen side, kanskje det blir litt mer moro å vaske? :)
Kjolen din ble jo knallfin!!
Håper formen er bedre nå, og at du kan nyte sommeren!
Klem

Hildegunn sa...

Skikkelig lekre kluter!
Jeg har fått opp øynene for disse designene, så det blir nok noen slike kluter på pinnene her også etterhvert.