mandag 1. juli 2013

En liten vest

Denne så jeg hos Bentes lekestue og syntes den var så søt at den kom på pinnene med en gang. Øynet faktisk muligheten til å få strikket opp noen smånøster og fant litt over 3 nøster av et Rowan ullgarn jeg har hatt liggende i evigheter. Vesten var veldig kjapp å strikke på pinne 4 og det gikk med 160 gr garn, akkurat det jeg hadde, trodde jeg. Da jeg var ferdig med den fant jeg selvfølgelig et helt nøste til.Her er link til mønsteret.

Tenkte jeg også skulle ha en halvtårs-oppsummering. Jeg har prøvd å bruke mest mulig av garnet jeg har liggende og jeg har faktisk strikket opp veldig mye av det gamle garnet og vært veldig bevisst på hva jeg kjøper. Jeg har strikket opp totalt 4.466 gram garn, da har jeg kun tatt med ferdig prosjekter og så har jeg kjøpt 6.181 gr, altså en del mere enn jeg har strikket. Heldigvis så er mesteparten av garnet kjøpt til bestemte prosjekter, bortsett fra at jeg sprakk litt ved Drops-salget og kjøpte noen nøster Nepal og Karisma fordi det var så nyelig farge :)
Ha en fin mandag videre og en flott ferie til dere som har startet med den.

4 kommentarer:

Bente sa...

Se der, var den jo både på og av pinnene på 1-2-3! Kjempefin! Jeg likte denne godt fordi den var så enkel og grei. Fint innimellom-prosjekt!
Ha en fin kveld!

LisaM sa...

Kjempefin vest i kjempefin farge!:)
Supert å få brukt opp småsnøster;)

Ønsker deg en finfin kveld Wigdis:)

Hildegunn sa...

Såååå fin vest! Herlig detalj med knappen :-)
Ønsker deg en fin sommer!!

Silje sin blogg sa...

For en herlig vest. Fargen var jo helt nydelig, og med den blomsterknappen ble den jo riktig skjønn!!!