fredag 21. oktober 2011

Kattevotter

Ikke alt går like fort i bestemorsheimen. Disse vottene startet jeg på i romjula i fjor og først nå har jeg endelig fått de ferdig. De er strikket i tynn alpakka fra DSA på pinne 3 og det gikk med 50 gr. totalt. Fargene ble litt for like slik at mønsteret ikke kommer så godt frem, men jeg fikk da tatt et bilde hvor det kan sees.

Dette bildet viser nesten korrekt farge.

Tynn alpakke er iallfall et veldig godt garn til mønstervotter. De blir tykke uten å bli klumpete og så blir det forhåpentligvis varme også.


Jeg anbefaler dere å ta en titt innom Muffins verden. Hun har noen utrolig flotte vottemønstere.

9 kommentarer:

Grete sa...

Vottene og fargene er lekre. Når det gjelder "gamle" strikketøy, har jeg nettopp gjort ferdig et sokkepar som ble påbegynt og delvis strikket i 2006! Det går ikke så fort i denne bestemorheimen heller. God helg!

Bundingen sa...

Kjempefine kattevotter! Jeg har også strikka mønstervotter i tynn alpakka med godt resultat. De er myke og varme. Synes fargene er fine sammen, så disse vottene får du nok avsetning på. God helg!

Ruth sa...

Jeg har også strikket Muffinvotter denne uka, Englevotter. :) Jeg liker mønstrene hennes skikkelig godt. Gøyale og anderledes - og jeg syns dine ble flotte.

Godt å se at ikke alt går like fort hos deg - jeg ble nesten bekymret her et øyeblikk. ;) OG takk for tipset om alpakkaen. Jeg har endel liggende og har ikke tenkt på det til votter. Ha en flott helg.

Anita Tørmoen sa...

Så flotte votter:)

Smarie sa...

Nyydelige votter :-)

Linda sa...

Fine vottar. Dei vert sikkert varme og gode.

Renathe sa...

Herlige!! Har forelska meg i sau settet til Jorid selv <3

Rubia sa...

Så søte votter!

Anonym sa...

Hei! Flott blogg jeg havnet i!
Driver akkurat selv og strikker disse kattevottene.Har ikke mønster,men kun kopi av en vott.Har vært litt pirkete,men nå ser det ut som jeg skal bli ferdig med den første snart:)
Titter nok innom igjen....